Avís de cookies

Estic d'acord Aquesta pàgina web guarda petits fragments d'informació (cookies) al vostre dispositiu amb la finalitat d'oferir un millor contingut i per a finalitats estadístiques. Pots desactivar l'ús de les cookies modificant la configuració del teu navegador. Navegar per la nostra pàgina web sense canviar la configuració del navegador ens autoritza a emmagatzemar aquesta informació al teu dispositiu.

Introducció a l'anàlisi sensorial i tast guiat de formatges

22 febrer 2023 17:30h
Cal Soler
Organitza: Parc Rural del Montserrat i Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
Gastronòmics

Us animeu a degustar formatges i aprendre a distingir-los? Es tracta d’una jornada impartida pels experts de l’IRTA Luis Guerrero i Marta Garron amb l’objectiu de promocionar productes del Parc Rural del Montserrat i apropar-los a la ciutadania.

Inscripcions a través d'aquest enllaç

imatge esdeveniment