Casal de Joves EL RKÓ

rko logo
El casal de Joves “El RKÓ” és el punt de referència per a les persones joves del municipi. S’hi programen activitats diverses cada mes en funció de les propostes i/o necessitats dels mateixos joves seguint la pauta o full de ruta del Pla Local de Joventut 2015-2019.

Però no només l’espai el RKÓ és el Casal de Joves i Punt d’Informació Juvenil del municipi, també és un espai obert a tots els Joves on podeu dir la vostra i proposar noves idees i inquietuds que teniu per poder millorar la vostra vida sociocultural al municipi a la vegada que millorem totes les accions que portem a terme pels Joves des de l’ajuntament.

En resum, El RKÓ obre les seves portes a tot el que vulgui entrar, passar la tarda, estudiar, resoldre dubtes, plantejar activitats i esdeveniments, i gaudir del seu temps lliure. Com hem esmentat abans, tot és parlar i arribar a un acord per fer realitat les vostres necessitats i il·lusions!

Xarxes socials:

Serveis que presta:

És un espai de lleure on s’hi pot trobar :

  • Una taula de ping-pong.
  • Una aula d’estudi,
  • Un projector de cinema,
  • Una zona de cuina,
  • La vídeo consola Wii i la Play Station 4,
  • L’espai d’art Pint Art,
  • Jocs de taula diversos,
  • Un espai Chill Out,
  • 4 ordinadors amb connexió a internet i xarxa wifi per als usuaris.

Servei d’Informació Juvenil Xamba, on els joves es poden apropar a fer les seves auto consultes a través de la informació agregada a les graelles en els diferents àmbits: oci i lleure, cultura, esports, estudis, salut… O directament a través del tècnic de Joventut que dinamitza EL RKÓ podreu parlar de qualsevol dubte i resoldre’l garantint la vostra intimitat. Tot el que parleu amb el tècnic quedarà entre vosaltres!

Contacte ( telèfon i mail )
Localització: carrer Gran, 103
Telèfon: 93 693 06 36
WhastApp: 661 538 300
Horari: Dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 17.00 a 20.00 hores per a joves a partir de 14 anys. I els dijous de 17.00 a 20.00 hores per a joves de 12 i 13 anys que estudiïn el 1r cicle d’ESO.

Estacions Joves

Cada trimestre en funció de l’estació que caigui es farà un cap de setmana d’activitats dirigides pels joves.

Juliol Jove:

Al llarg del mes de juliol es programen a l’aire lliure tot d’activitats d’oci.

Consell Jove

Es pretèn formalitzar un grup de joves on dirigeixin les activitats lúdiques, esportives i culturals, que tinguin veu i des de l’ajuntament puguem escoltar-los i donar resposta a les seves inquietuts.

Cafè amb l’alcalde

Una trobada informal amb l’alcalde per parlar de tots aquelles inquietuds dels joves.