Avís de cookies

Estic d'acord Aquesta pàgina web guarda petits fragments d'informació (cookies) al vostre dispositiu amb la finalitat d'oferir un millor contingut i per a finalitats estadístiques. Pots desactivar l'ús de les cookies modificant la configuració del teu navegador. Navegar per la nostra pàgina web sense canviar la configuració del navegador ens autoritza a emmagatzemar aquesta informació al teu dispositiu.

-Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi

17 novembre 2024 09:30h
Sala de Can Soler
Organitza: Ceps i Manduca
Gastronòmics

Venda de tiquets: botiga Jordi Lago Fotògraf Valentí Carrer: 608 334 612 Bizum

Dala límit inscripcions: 13 de novembre

Preus (eñ preu inclou l'esmorzar i el dinar): 

  • socis: 18 euros
  • no socis: 22 euros
  • nens fins a 10 anys: 8 euros


Cal portar plats i coberts de casa.

imatge esdeveniment