Estic d'acord Aquesta pàgina web guarda petits fragments d'informació (cookies) al vostre dispositiu amb la finalitat d'oferir un millor contingut i per a finalitats estadístiques. Pots desactivar l'ús de les cookies modificant la configuració del teu navegador. Navegar per la nostra pàgina web sense canviar la configuració del navegador ens autoritza a emmagatzemar aquesta informació al teu dispositiu.
El dimarts 4 de novembre, l’Espai Impuls (carrer Mossèn Joan Orriols, s/n) acollirà una sessió formativa sobre la normativa i la gestió d’al·lèrgens, adreçada als establiments de restauració i comerç al detall que venen aliments envasats o sense envasar.
La jornada, que tindrà lloc de 17.00 a 18.30 hores, abordarà diversos aspectes rellevants per al sector, com ara la normativa obligatòria que exigeix informar els clients sobre la presència de substàncies o productes que poden causar al·lèrgies o intoleràncies alimentàries. També s’hi tractaran els diferents tipus de reaccions adverses als aliments, els productes que poden generar-les, la contaminació encreuada i el risc de traces.
Per assistir-hi, cal confirmar assistència prèvia trucant
al 93 222 71 30 o enviant un correu a svc.comerc@svc.cat.