Avís de cookies

Estic d'acord Aquesta pàgina web guarda petits fragments d'informació (cookies) al vostre dispositiu amb la finalitat d'oferir un millor contingut i per a finalitats estadístiques. Pots desactivar l'ús de les cookies modificant la configuració del teu navegador. Navegar per la nostra pàgina web sense canviar la configuració del navegador ens autoritza a emmagatzemar aquesta informació al teu dispositiu.

Sant Vicenç de Castellet celebra diumenge el 1r Aplec del Conill amb un dinar popular al parc de la Plaça Catalunya

L’entitat Ceps i Manduca proposa aquesta gastronòmica en què hi haurà un concurs per escollir les millors receptes
04 octubre 2022

Sant Vicenç de Castellet celebra aquest diumenge el 1r Aplec del Conill amb un dinar popular al parc de la Plaça Catalunya. La iniciativa de l’entitat Ceps i Manduca, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, inclourà un concurs gastronòmic a través del qual s’escolliran les millors receptes amb el conill com a element protagonista. Les butlletes d’inscripció a la festa es poden descarregar a través de la pàgina web www.cepsimanduca.cat

 

La jornada començarà a les 10 del matí amb la recepció dels participants i l’inici de l’elaboració de les receptes pròpies. Abans del dinar popular, el jurat tastarà els plats i premiarà les millors receptes. A continuació, se celebrarà l’àpat popular al parc de la Plaça Catalunya. La inscripció és gratuïta per a les persones i grups que portin els ingredients i els estris per elaborar els seus plats. L’Ajuntament els cedirà taules i cadires per poder preparar l’àpat i, posteriorment, dinar. En paral·lel, els tiquets per al públic que assisteixi al dinar tenen un preu de 15 euros que inclou el menú de l’aplec (entreteniments, conill a la míquili-mòquili, postres, begudes i pa). Els tiquets es poden adquirir a l’establiment Fotografia Jordi Largo o bé a través de la pàgina web entrapolis.com

  

Tres premis

Els guardons del jurat inclouran els premis a la recepta més original, a la millor presentació i a la millor recepta. Les elaboracions premiades es publicaran a la pàgina web de l’entitat.

Documents relacionats:
imatge notícia