Tot a punt per a la Fira de Nadal i el Caga Tió diumenge a Sant Vicenç de Castellet

Sant Vicenç de Castellet ho té tot a punt aquest cap de setmana per viure un ambient plenament nadalenc. La Fira de Nadal i el Caga Tió són dos dels actes destacats de festes al municipi que tindran lloc aquest diumenge. Les parades al carrer i el comerç seran el reclam d’una jornada que viurà el punt àlgid a partir de les 5 de la tarda amb el Caga Tió a la plaça de l’Ajuntament. Mig miler de nens i nenes faran cagar el tió que la Colla de Geganters portarà a la plaça on també es podrà veure el pessebre vivent de l’Associació Musical Castellet, les danses de l’Esbat Dansaire Santvicentí, tastar el brou a càrrec de Ceps i Manduca i l’espectacle d’animació nadalenca amb La Sal dels Mars i la pròpia Colla de Geganters.

 

Illa de vianants

L’Ajuntament mantindrà l’illa de vianants al nucli del municipi durant tot el cap de setmana amb el carrer Gran tallat al trànsit. Un tall que diumenge també s’ampliarà a la plaça Clavé per facilitar l’organització de les activitats de la Fira de Nadal que inclourà tallers, animació nadalenca, pista de patinatge, photocall i cantada de nadales.

 

Els actes de Nadal continuaran els propers dies a Sant Vicenç de Castellet amb el Parc de Nadal els dies 27 i 28, els Pastorets diumenge de la setmana vinent, la revetlla de Cap d’Any al Pavelló Municipal amb el grup de versions Zapping i la cavalcada de Reis la nit del 5 de gener.

ca Català
X