Tot a punt per a la Festa de Carnestoltes, el 22 de febrer

Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de la celebració de Carnestoltes el proper dissabte 22 de febrer amb la rua tradicional i la festa nocturna a Cal Soler. La concentració i sortida de comparses serà al carrer Pirineu, a partir de les 4 de la tarda. La festa té un caràcter popular i festiu, i per tant, defuig de qualsevol tipus de competitivitat, cosa que s’aconsegueix amb la col·laboració i l’esforç de tots i totes. El final de festa serà a les 9 del vespre a la Sala Cal Soler, amb una botifarrada (hi haurà opció vegana) i Dj Rutxo. Podeu adquirir els tiquets a un preu de 6 euros als següents establiments: El Celler, Jordi Lago i Clavé Serveis. 

 

El recorregut

La cercavila passarà pel carrer Eduard Penya, per l’Avinguda del Secretari Canal, seguirà pel carrer Gran, carrer Carme Baldelló, carrer Sant Joan i acabarà a la plaça Clavé amb l’entrega de premis. En arribar al punt de concentració, cada comparsa o carrossa, rebrà un número facilitat per l’organització que haurà de posar-se en un lloc visible perquè puguin ser fàcilment identificades pel jurat.  L’ordre de sortida el marcarà l’organització formada per Activa’t de Festa i l’Ajuntament.

 

Categories i premis

El jurat valorarà la composició del vestuari, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut de la rua. També valorarà l’originalitat i la confecció de la carrossa. En el moment de recollir el número, el jurat comptarà tots els components de cada grup i farà una primera valoració de tots els participants. El termini d’inscripcions per a les categories de grup/comparsa i carrossa acabarà el dimecres 19 de febrer.

Hi haurà 4 categories diferents i només es podrà inscriure’s a una única categoria:

INFANTIL: Fins als 12 anys.

INDIVIDUAL: A partir de 13 anys. Conjunt, com a màxim de 4 persones, que formin un grup homogeni.

GRUP/COMPARSA: Conjunt de 5 persones com a mínim. Sense vehicle amb plataforma.

CARROSSA: Vehicle amb plataforma sobre rodes. Número de participants il·limitat.

 

Els premis als guanyadors seran:

INFANTIL: Trofeu + 2 entrades el Parc del Tibidabo.

INDIVIDUAL: Trofeu + Sopar per a 2 persones per valor de 50€.

GRUP/COMPARSA: 1r. Premi – Trofeu + 300 euros / 2n. Premi – Trofeu + 2 màscares (pastís) / 3r. Premi -Trofeu.

CARROSSA: 1r. Premi – Trofeu + 400 euros / 2n. Premi – Trofeu + 2 màscares (pastís) / 3r. Premi – Trofeu.

ORIGINALITAT: Trofeu + 150 €.

ANIMACIÓ: Trofeu + 150€.

 

Més actes

En el marc de la celebració dels actes de Carnestoltes també es farà l’enterrament de la sardina el 26 de febrer a les 7 de la tarda, on es demana la màxima col·laboració i implicació als participants de la rua del Carnestoltes i en especial dels premiats

 

Per més informació i inscripcions, podeu consultar l’enllaç següent.

Concurs Rua Carnestoltes 2020

ca Català
X