Tot a punt a Sant Vicenç de Castellet per celebrar el Sant Jordi més virtual

Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls de la celebració de la Diada de Sant Jordi. La jornada del 23 d’abril serà virtual i es podrà seguir des de casa, a través de la xarxa respectant el confinament. L’Ajuntament habilitarà a partir d’aquesta mitjanit la pàgina web santjordi.svc.cat on es podrà consultar tota la informació. Els actes compten amb la col·laboració de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana i incorporen la tradicional Marató de Contes que tindrà lloc de les 9 del matí a la 1 del migdia i que aquest any arriba a l’onzena edició. Un dels contes que es podrà seguir és el protagonitzat pels regidors i regidores de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet a través del qual expliquen el conte El Ratolí i el lleó.

 

Tallers, llibres i teatre

El programa inclou més actes a partir de les 5 de la tarda amb la programació de tallers de manualitats, la presentació de llibres per part de Farell Editors, recomanacions literàries i la representació de l’obra de teatre La nova llegenda del drac i la princesa a càrrec de l’AMPA de l’Escola Sant Vicenç.

 

L’Ajuntament vol agrair la col·laboració de les escoles FEDAC, Sant Vicenç i Puigsoler, l’Escola de Música, l’Escola Montserrat i la llar d’infants municipal El Niu per la seva implicació que farà possible la Marató de Contes en una edició inèdita.

 

ca Català
X