Tancament d’instal·lacions i serveis municipals de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per fer front al coronavirus

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat un decret d’alcaldia a través del qual s’estableix el tancament de les instal·lacions i els serveis municipals del consistori per fer front al coronavirus durant les dues properes setmanes.

El consistori ha activat el DUPROCIM en fase d’alterta i ha aprovat el tancament dels següents equipaments:

-Escola Bressol el Niu

-Escola de Música

-Biblioteca Municipal

-Pavelló i Gimnàs Municipal

-Camp de futbol

-Casal de Joves

-Espai Impuls

-Mercat municipal dels divendres

-Durant el cap de setmana romandrà tancat el punt d’informació turística

-L’Esplai d’Avis també tancarà durant dues setmanes

 

Més mesures

En paral·lel, l’atenció ciutadana a Serveis Socials es limitarà de manera que només els Serveis Socials bàsics atendran casos d’urgència. L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) atendrà només les persones que hagin de realitzar tràmits improrrogables i limitarà l’accés a ¡’espai. Es recomana, sempre que sigui possible, fer tràmits de manera telemàtica. Pel que fa a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de la Policia Local no recollirà denúncies a l’interior de les dependències policials, excepte en casos excepcionals.

 

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet recomana al conjunt de la ciutadania que s’informi a través del departament de Salut i altres canals oficials, i segueixi els consells de les autoritats sanitàries. En cas de tenir dubtes sobre la malaltia, no s’ha d’anar personalment al Centre d’Atenció Primària, sinó trucar-hi, o també contactar amb el telèfon 061.

Enllaç d’informació: canalsalut.gencat.cat/coronavirus

 

ca Català
X