Sant Vicenç de Castellet viurà a la xarxa la Fira del Vapor més virtual

Aquest cap de setmana Sant Vicenç de Castellet viurà la Fira del Vapor a través d’internet. La festa de recreació història del passat tèxtil del municipi s’ha traslladat a la xarxa amb un programa d’activitats que es podrà seguir online. Aquest any, la festa recordarà els fets històrics de la inauguració el 2 de maig de 1920 de les primeres fonts públiques del poble. Serà diumenge a les 12 del migdia a través de l’emissió d’un programa especial de Castellet Ràdio.

 

Hora del vermut

Tant dissabte com diumenge a partir de quarts d’una es convida la ciutadania a seguir la festa a través del tradicional vermut en què hi haurà teatre, música, entrevistes i receptes de cuina a través dels perfils de la fira a les xarxes socials i emès també per Castellet Ràdio. L’organització de la fira convida tots els participants al vermut a compartir les seves fotos a les xarxes socials. El certamen també emetrà els espectacles de L’esquellotada i L’envelat d’edicions anteriors. Diumenge a les 7 de la tarda s’emetrà un programa especial a càrrec de Set de Màgia des del Coro amb teatre, música, humor i màgia per reviure l’esperit de la fira.

 

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet anima tots els veïns i veïnes a mantenir viu l’esperit de la festa, i que s’engalanin els balcons i les terrasses de les cases. El comerç i els establiments de restauració locals seguiran participant de la fira, amb la decoració dels aparadors i servint la tapa o vermut tradicionals.

ca Català
X