Sant Vicenç de Castellet s’adapta a la situació de pandèmia amb un muntatge estable amb la participació dels Reis d’Orient els dies 5 i 6 de gener

L’Associació Comissió Cavalcada de Reis i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet programen el muntatge Viu la màgia de la Nit de Reis els dies 5 i 6 de gener. El municipi s’adapta a la situació de pandèmia actual i substitueix la Cavalcada de Reis que recorria els carrers del nucli urbà per un espectacle estàtic al pati de l’Escola Sant Vicenç ple de sorpreses en què es recrearan escenes nadalenques i es podrà seguir l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient. Des de l’organització es fa una crida perquè tots els infants que ho desitgin portin els fanalets que van treballar a les escoles abans de Nadal.

 

Reserva prèvia

El muntatge, en què caldrà cita prèvia, es programarà el 5 de gener en dues sessions (17.30 i 19.00 hores) i el 6 de gener a les 17.30 hores. Les invitacions per assistir a l’espectacle s’hauran de descarregar a través de la pàgina web https://www.entrapolis.com/organitzador/ajuntament-de-sant-vicenc-de-castellet. Durant els dos dies es podrà seguir l’arribada dels Reis a través del canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les 18.00 hores.

 

L’Ajuntament vetllarà pel compliment de les mesures de prevenció i seguretat anti Covid19 i recorda la importància que totes les persones que es descarreguin les invitacions assisteixin a l’espectacle. També es recomana als pares i mares que assisteixin amb antelació a l’escola.

ca Català
X