Sant Vicenç de Castellet reobre dilluns els equipaments esportius del municipi

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet reobrirà aquest proper dilluns els equipaments esportius del municipi coincidint amb l’entrada en vigor de la Fase 3 del desconfinament. El consistori demana precaució a la ciutadania i que extremi la prevenció per practicar esport de manera segura i sempre amb cita prèvia. Pel que fa als equipaments destaca l’obertura del camp de futbol i del pavelló poliesportiu. En el cas del camp de futbol s’obre la porta als entrenaments d’alguns equips amb cita prèvia, tot i que les graderies i els vestidors continuaran tancats. Pel que fa al pavelló, es permetrà l’accés als locals dels clubs de bàsquet, futbol sala i kàrate, la pista es podrà utilitzar a través de cita prèvia i les sales d’activitats dirigides i del propi gimnàs estaran limitades al 50% de l’aforament.

 

Hoquei, vòlei platja, tennis i esquaix

L’ús de la pista d’hoquei també estarà disponible a través de cita prèvia, es programaran els primers entrenaments i els vestidors i graderies continuaran tancats. Quant a la pista de vòlei platja se’n podrà fer ús amb cita prèvia. Les pistes de tennis i esquaix també entraran en funcionament.

 

En paral·lel, també s’obriran les pistes de petanca en què es controlarà l’aforament, i es podrà reprendre l’activitat esportiva federada al local del carrer Rafael de Casanova (kickboxing) i a l’escola Puigsoler (taekwondo) respectant les mesures de seguretat i higiene de les autoritats sanitàries. En aquest sentit, s’estudiarà habilitar els patis de les escoles Puigsoler, Sant Vicenç, FEDAC i de l’Institut per programar-hi algunes de les activitats i casals d’estiu.

 

El telèfon de contacte del Pavelló per gestionar les reserves d’espais és el 93 833 14 18.

ca Català
X