Sant Vicenç de Castellet programa una nova jornada de neteja d’espais naturals

En el marc de la iniciativa Clean Up Europe, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet programa una nova jornada de neteja d’espais naturals el cap de setmana del 8 i 9 de maig. L’acte central serà el 9 de maig amb una acció de neteja al turó de les antenes. La sortida es farà a les 9 del matí des del parc de la Bòbila i l’Ajuntament facilitarà els guants, les bosses i el gel hidroalcohòlic a tots els participants, que s’han d’inscriure en aquest enllaç.

 

Clean Up en ruta

La novetat d’aquesta edició del Clean Up Day és l’oportunitat de participar-hi durant tot el cap de setmana de manera individual per a totes aquelles persones que surtin a passejar o a córrer per l’entorn natural de Sant Vicenç de Castellet. A través d’aquest enllaç podran formalitzar la inscripció i passar per l’Ajuntament a recollir el material (bossa i guants).

 

Obsequi per a tothom

Tots els participants del Clean Up Day, tant els que participin en l’acció de grup de diumenge al matí, com els que prenguin part de manera individual durant tot el cap de setmana tindran un obsequi per reconèixer-los la seva col·laboració.

ca Català
X