Sant Vicenç de Castellet programa els actes de la Setmana de la Dona per commemorar el 8 de Març

Sant Vicenç de Castellet programa la Setmana de la Dona a partir de dilluns, coincidint amb la jornada reivindicativa del 8 de Març. L’Ajuntament ha adaptat el programa a la situació de pandèmia, però manté la voluntat de continuar sensibilitzant i reclamant la igualtat. Aquest any, la campanya comarcal del Dia de la Dona proposa trencar els estereotips i les discriminacions que pateixen les dones en l’àmbit de l’esport sota el lema Més esport, menys límits. En aquest sentit, Sant Vicenç de Castellet programa una taula rodona que tractarà les desigualtats i els reptes de l’esport femení amb la participació de diferents dones que practiquen futbol, ultra trail, hoquei o ironman. La taula rodona estarà moderada per la periodista Aina Font Torra i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les 18 hores.

 

Jornada del 8 de Març

Dilluns, coincidint amb la jornada del 8 de Març, es commemorarà el Dia Internacional de les Dones amb l’acte institucional a la plaça de l’Ajuntament a partir de dos quarts de dotze del matí. Durant tota la setmana es difondran poemes i música per a l’empoderament de les dones a través de Castellet Ràdio i la megafonia del nucli comercial del municipi. A més, es fa una crida perquè totes les dones comparteixin a xarxes imatges de les seves referents a través de l’etiqueta #fotodones21.

 

La campanya, més visible

L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania la bandera per a la jornada del 8 de Març, que es pot recollir a l’OAC de l’Espai Impuls, al carrer Montserrat, 50. En paral·lel, l’alumnat de l’INS Castellet treballarà un mural sobre les dones científiques.

ca Català
X