Sant Vicenç de Castellet participa en un projecte educatiu europeu per promoure la igualtat de gènere al sector de la construcció

Sant Vicenç de Castellet participa en un projecte educatiu que es proposa promoure la igualtat de gènere i lluitar contra els estereotips al sector de la construcció. L’Ajuntament ha rebut aquest dilluns al matí els alumnes que participen al projecte Erasmus de l’Institut Castellet. El projecte KA229-Construcció.: On són les dones? té una durada de dos anys i el programa preveu activitats al propi municipi i també a França, al país d’origen dels alumnes, de sensibilització respecte la igualtat de gènere al sector de la construcció.

 

La iniciativa Bâtiment: où sont les femmes? Représentations genrées dans les filières du bâtiment: lutte contre les stéréotypes pour l’égalité des chances, està coordinat per l’institut Lycée Urbain Vitry, de Toulose.

 

Representació institucional

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha estat representat per l’alcaldessa Adriana Delgado, la regidora d’Igualtat, Sílvia Oliveras, i el regidor d’Ensenyament, Joan Baptista Costa.

ca Català
X