Sant Vicenç de Castellet estrena l’exposició INFINITES que divulga les identitats de gènere i promoure la diversitat

El Consell Comarcal del Bages ha estrenat a Sant Vicenç de Castellet l’exposició INFINITES per divulgar les identitats de gènere i promoure la diversitat al territori. El projecte pretén donar a conèixer diferents identitats de gènere i orientacions sexuals per sensibilitzar la població i entendre la diversitat com un valor positiu i enriquidor. Es planteja en forma d’exposició i altres materials divulgatius amb la voluntat d’interpel·lar la ciutadania i fer-la reflexionar sobre la identitat de gènere, l’orientació sexual i altres eixos d’opressió o privilegi que afecten les persones.

 

Iniciativa comarcal

El projecte INFINITES és una iniciativa del Servei de Joventut i del Servei d’Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal del Bages. La mostra compta amb dotze plafons informatius i altres materials a l’abast dels municipis que es poden consultar a través de la pàgina web del Consell Comarcal del Bages.

 

Exposició itinerant

L’exposició, estrenada a les instal·lacions de la Biblioteca Municipal de Sant Vicenç de Castellet on es podrà veure fins al 22 d’abril, serà itinerant i es podrà veure a diferents punts del territori durant els propers mesos. La presentació pública d’INFINITES ha comptat aquest migdia amb la participació de l’alcaldessa Adriana Delgado, dels consellers Enric Forcada i Àdria Mazcuñán i de les artistes bagenques Enira i Marta Rabaneda, que han protagonitzat un espectacle de dansa i poesia.

ca Català
X