Sant Vicenç de Castellet comença dilluns la Setmana de la Gent Gran

Sant Vicenç de Castellet començarà dilluns una nova edició de la Setmana de la Gent Gran. L’oferta d’activitats és molt complerta i s’emmarca en una aposta per fomentar l’envelliment actiu i posar en valor les persones grans. Una de les novetats serà a programació d’una activitat de futbol caminant amb la col·laboració de l’Agrupació Barça Jugadors i Steve Archibald al nou camp de futbol. Es tracta d’un joc dissenyat per ajudar les persones a mantenir-se en forma i mantenir un estil de vida actiu, independentment de l’edat o la forma física. La cloenda es farà diumenge amb el dinar de la gent gran, gratuït per als veïns i veïnes majors de 65 anys, i un espectacle d’animació sorpresa.

 

Per mantenir-se en forma

La regidoria de Gent Gran proposa més activitats per fomentar l’activitat física i en aquest sentit es programarà un tast de balls en línia, una sessió de tai-chi, ball i dues classe de gimnàstica. En paral·lel es faran sortides lúdiques a Montserrat, a Lloret de Mar i culturals, al teatre Kursaal per veure l’espectacle Imparables de la Cia Quartet Mèlt.

 

Xerrades divulgatives

En paral·lel, es proposen dues xerrades divulgatives sobre envelliment actiu, a càrrec del doctor Jordi Aligué, i cuidadors d’Alzheimer, amb la participació de l’Associació Sempre Dones.

 

Activitats permanents

Durant tota la setmana es faran visites i activitats a la residència i a l’esplai d’avis, que també organitzarà una jornada de portes obertes. Amb la voluntat d’afavorir les relacions entre infants i gent gran es preveu la participació dels alumnes de primària. Finalment, també es programarà una taula rodona coincidint amb el dia de la salut mental i una segona sortida al Teatre Kursaal per veure los 39 Escalones d’Alfred Hitchcock.

ca Català
X