Sant Vicenç de Castellet celebrarà Carnestoltes amb una rua que acabarà amb una festa a Cal Soler

La festa de Carnestoltes arriba a Sant Vicenç de Castellet aquest proper dissabte 22 de febrer. La tradicional rua de comparses tindrà continuïtat aquest any fins al vespre amb un recorregut que acabarà amb una festa a la sala de Cal Soler. El DJ Rutxo posarà la música al sopar a partir de les 9 de la nit.

 

El recorregut

La rua de Carnestoltes sortirà del carrer Pirineu a les 5 de la tarda i continuarà pels carrers Eduardo Peña, Avinguda Secretari Canal, carrers Gran, Carme Baldelló i Sant Joan fins arribar a la plaça Clavé. En aquest punt hi haurà animació, es rebrà el Rei Carnestoltes i es farà l’entrega de premis de les categories infantil, individual, grup/comparsa i carrossa. El jurat valorarà la composició del vestuari, la coreografia i la gresca durant tot el recorregut. Des de la plaça Clavé la rua continuarà fins a Cal Soler.

 

Tiquets per al sopar

Els tiquets per al sopar (entrepà de botifarra i cervesa o refresc) tenen un preu de 6 euros i es poden adquirir als establiments El Celler, Jordi Largo i Clavé Serveis.

 

La festa de Carnestoltes és organitzada des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i el col·lectiu Activa’t de Festa.

 

Per més informació i inscripcions, podeu consultar els enllaços següents:

Concurs Rua Carnestoltes 2020

Plànol recorregut rua

Plànol Plaça Clavé

Recomanacions per al públic assistent

ca Català
X