Sant Vicenç de Castellet amplia la mostra de carruatges antics a la Festa de Sant Antoni aquest diumenge

L’Associació de Carreters i Cansaladers i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet preparen els darrers detalls de la Festa de Sant Antoni que se celebrarà aquest diumenge al municipi. La festa, que té més de 100 anys d’història, amplia aquest any com a novetat la mostra de carruatges d’oficis antics de Sant Vicenç de Castellet. El públic podrà veure un bon nombre d’antics carruatges d’oficis com el de carnisser o bé d’escombriaire que antigament utilitzaven els carros al municipi.

 

Cercavila

A les 11.45 es farà la benedicció dels cavalls, les cavalleries participants i la resta d’animals davant de l’església parroquial. Tot seguit, començarà la cercavila, que recorrerà els carrers principals de Sant Vicenç de Castellet. La festa continuarà a la tarda a Cal Soler a partir de les 18.00 hores amb el gran ball de Sant Antoni amb el conjunt Xanadú.

 

Des de primera hora del matí hi haurà activitats. La despertada amb coets i la passejada musical seran els primers actes que continuaran amb la concentració i l’esmorzar a l’esplanada de la Renfe.

 

Seguretat d’animals i persones

L’Associació de Carreters i Cansaladers i l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet compleixen un any més el Reglament i Protocol de la Federació Catalana dels Tres Tombs a través del qual s’assegura que cap animal pateix durant el recorregut i es vetllarà també per la seguretat del públic assistent. En aquest sentit hi haurà un veterinari, s’establiran punts d’avituallament pels animals i hi haurà persones de l’organització vetllant en tot moment pel bon funcionament de la cercavila.

ca Català
X