Reunió de la Comissió Institucional del Pla Educatiu d’Entorn del Bages Sud

Aquest divendres l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha estat l’escenari de la reunió de la Comissió Institucional del Pla Educatiu d’Entorn Bages Sud. La comissió està formada per alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels municipis de Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Marganell, Monistrol de Montserrat, El Pont de Vilomara i Rocafort, Sant Vicenç de Castellet i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

En el marc de la trobada s’ha valorat molt positivament el treball en xarxa i el desenvolupament del Pla. També s’ha acordat, entre altres, l’aprovació del conveni de col·laboració entre el departament d’Educació i els Ajuntaments del Bages sud pel Pla Educatiu d’Entorn fins l’acabament del curs 2022-2023 i s’ha encarregat a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet la seva gestió.

 

Eines de cooperació educativa

Els plans educatius d’entorn són una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació i els ajuntaments, que tenen com objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

 

 

ca Català
X