Renovat el conveni amb la Fundació EMI Manresa per a l’emprenedoria i l’autoocupació

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha renovat el conveni amb la Fundació EMI Manresa per a l’emprenedoria i l’autocupació. L’acord s’emmarca en el Programa Incorpora de l’Obra Social ‘la Caixa’ que promou la Responsabilitat Social Empresarial i pretén afavorir una major incorporació al món laboral de les persones en situació d’atur.

 

La Fundació EMI Manresa ofereix informació i assessorament personalitzat als emprenedors i emprenedores recomanats des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per ajudar-los a crear projectes empresarials i socials. S’ofereix suport en les etapes prèvies a la creació del negoci i ajut en els tràmits i consolidació durant el primer any d’activitat.

 

Tramitació financera

També ofereix ajuda en la tramitació financera mitjançant els microcrèdits de MicroBank de la Fundació Bancària ‘la Caixa’ després de presentar un pla d’empresa i l’informe de viabilitat de la persona tècnica d’autoocupació. D’aquesta manera l’Ajuntament promou que les persones degudament preparades tinguin l’oportunitat de desenvolupar una tasca professional i també es comparteix la necessitat de desenvolupar polítiques i accions que afavoreixin una major autoocupació i que redueixin les situacions de vulnerabilitat.

 

ca Català
X