Promovem la campanya ‘A Sant Vicenç de Castellet ens quedem a casa’

Davant la situació actual, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha iniciat la campanya A Sant Vicenç de Castellet ens quedem a casa. La intenció és convidar entitats, col·lectius i persones particulars, i també des del propi consistori, a contribuir a fer més amè i fàcil el confinament a casa, sigui total o parcial, amb propostes d’activitats per seguir o fer a casa, com actuacions musicals exercicis físics o receptes de cuina.

 

Participació a les xarxes

Tothom qui vulgui pot penjar les propostes a les xarxes socials utilitzant les etiquetes #ASVCensquedemacasa i que es concreti el tipus d’activitat (#femlectura #femcultura #femesport #femsalut #femcuinasaludable #femjocs #femteatre i tot allò que se us acudeixi). Fem una crida a la creativitat i a la solidaritat dels santvicentins i santvicentines.

 

Finalment des de l’Ajuntament es torna a fer una crida a la responsabilitat ciutadana, que tothom es quedi a casa, que es redueixi la mobilitat i els contactes per evitar contagis i que se segueixin totes les mesures preventives i d’higiene.

 

Llegiu les restriccions en matèria de mobilitat del CECAT.

Restriccions COVID-19

ca Català
X