Projecte d’intercanvi d’alumnes a l’Escola Puigsoler

L’Escola Puigsoler durant aquest curs ha estat participant en un programa Erasmus+Associacions d’Intercanvi Escolar amb una escola de Londres. La línia de treball del projecte ha estat relacionada amb el tema Sharing through Storytelling.

Les majoria d’activitats s’han dut a terme a cicle superior, però la incidència i repercussió del projecte ha arribat a tota l’escola, posant en valor el beneficis que aporten aquest programes a les escoles:
– milloren la docència
– proporcionen una visió internacional
– promou la internacionalització del centre educatiu
– connecta amb altres centres amb interessos similars

L’escola Puigsoler, amb experiència prèvia, moguts per la voluntat de continuar innovant la pròpia pràctica educativa i apropar Europa al alumnat, dilluns dia 13 rep una delegació d’alumnes i mestres de l’escola LB Barnet St. Johns CoE Primary School N20, de Londres. Durant tota la setmana estaran a l’escola compartint classe amb els nens, sortides, experiències i fent activitats en comú, en les quals hi participa l’Escola Municipal de Música. Aquest dimecres han rebut la benvinguda per part de l’Ajuntament, entitats del poble, les famílies de l’escola amb la col·laboració de l’Ampa.

A l’Ajuntament s’ha fet una recepció oficial. A continuació́, la colla de geganters han fet ballar els gegants i seguidament l’esbart el ball de bastoners, tot a la Placa 11 de Setembre. Finalment els alumnes han tornat a l’escola on les famílies els han ofert un sopar, acompanyat d’una mostra del ball de gitanes i correfoc, gracies a la col·laboració́ de la comissió́ de gitanes i correfoc.

L’intercanvi es completarà del 3 al 7 de juny, dates en què un grup de quinze alumnes i quatre mestres de l’escola Puigsoler passaran cinc dies a Londres.

ca Català
X