Programada una exposició amb la història dels Tres Tombs al municipi

La festa dels Tres Tombs de Sant Vicenç de Castellet s’adapta a la situació de pandèmia i aquest any canvia de format a través d’una exposició a la sala de Cal Soler. La mostra, que s’ha estrenat aquesta setmana, es podrà veure fins al dia 20 de març i ret homenatge a una tradició molt arrelada al poble. El món dels carreters és el nom de l’exposició que inclou material històric de l’Associació de Carreters i Cansaladers de Sant Vicenç de Castellet, entre els quals hi ha carruatges, programes de festes, vestits, etc.

 

La mostra, organitzada per l’Associació Cultural de Carreters i Cansaladers, també ha inclòs material didàctic per als alumnes de primària de les tres escoles de Sant Vicenç de Castellet que podran aprofundir en la festivitat dels Tres Tombs i tindran l’oportunitat de participar d’una visita guiada a l’exposició.

 

Diumenge, concert

L’exposició es completarà aquest diumenge amb un concert gratuït a càrrec del grup Duet Solistes a partir de les 6 de la tarda en què es respectaran totes les mesures de prevenció i seguretat. La mostra es podrà visitar les tardes dels dilluns, dimecres, divendres i dissabtes de 4 a 6 de la tarda a Cal Soler.

ca Català
X