Primera passejada guiada de l’any sota el títol ‘Natura, història i llegendes a Sant Jaume de Vallhonesta’

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i la Xarxa de Parcs Naturals organitzen la primera passejada del 2020 aquest proper diumenge 16 de febrer. La sortida Natura, història i llegendes a Sant Jaume de Vallhonesta serà l’estrena aquest any dels recorreguts per l’entorn natural del municipi.

 

Excel·lent oportunitat

Serà una oportunitat per descobrir el patrimoni natural, cultural i històric de Vallhonesta on es pujarà pel camí dels Maquis fins a l’hermita de Sant Jaume, es tornarà per la Carena dels Noguerets passant per un xupet i un parell de barraques de vinya.

 

Informació de servei

La trobada serà a les 10 del matí a l’aparcament de Cal Soler i el desplaçament fins al punt de sortida serà en cotxes particulars. La tornada serà a les 13.30 hores, aproximadament. L’acte és gratuït però cal inscripció prèvia i es pot suspendre si no s’assoleix un nombre mínim d’inscrits.

 

Inscripcions a l’OAC, al telèfon 93 693 06 11 o a través d’aquest formulari.  Per a més informació podeu contactar amb el correu electrònic p.santllorenc.santvi@diba.cat

ca Català
X