Preparem una Festa Major d’Hivern amb protagonisme per als espectacles de teatre

Sant Vicenç de Castellet ho té tot a punt per a la Festa Major d’Hivern que dona protagonisme als espectacles de teatre. El municipi estrenarà divendres, en primícia, el muntatge Un encuentro sobrenatural dirigida pel santvicentí Joaquim Bundó i interpretada per l’actor Roger Pera abans d’iniciar temporada a Barcelona. Entrades anticipades a la venda a La Dolceria (12 euors).  El programa també inclou la representació, dissabte i diumenge, del muntatge Això no és vida del grup Cul-i-Seu al Teatre Societat Coral l’Estrella (tiquets a un preu d’entre 8 i 10 euros a Jordi Largo, Fotògraf).

 

Pregó i presentació col·leccionable

Dimecres l’ofici solemne de Festa Major en honor a Sant Vicenç obrirà els actes a partir de les 11 del matí. A dos quarts d’una tindrà lloc el pregó institucional a càrrec de la Biblioteca Salvador Vives Casajuana amb motiu del 70¡è aniversari a l’auditori de l’Espai Ateneu.  Dijous es presentarà el col·leccionable L’Abans de Sant Vicenç de Castellet. Recull Gràfic, una iniciativa promoguda des de la regidoria de Cultura per fomentar la recuperació de la memòria històrica del municipi a partir dels fascicles que es podran adquirir setmanalment en diferents establiments de Sant Vicenç de Castellet.

 

Dos actes tradicionals

El sopar ball amb l’Orquestra Girasol de dissabte a la nit esdevé un dels actes destacats del programa. Les entrades anticipades es poden adquirir a un preu de 10 euros a l’establiment Jordi Largo, fotògraf. I en paral·lel, el correfoc infantil La llegenda de Castellet serà més dinàmic i permetrà al públic infantil participar de la segona part de l’espectacle. Inclourà les músiques de llegenda, el Drac, els Ocellots, el Nen i la Nena i el Malparit i la Figaflor en seran els protagonistes.

 

Més propostes

El programa d’actes també inclou audició de sardanes, la projecció de la pel·lícula Toy Story 4, la jornada de portes obertes per veure la maqueta de l’ASVICAF a Cal Soler, la gimcana infantil i familiar pel poble, la matinal de country i la marxa popular, entre d’altres.

ca Català
X