Posicionament Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet en relació a la sentència del concurs per a la gestió de l’aigua

En relació a la sentència del jutjat contenciós-administratiu número 3 de Barcelona en relació al concurs per a la gestió de l’aigua des de  l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet es volen fer les següents puntualitzacions:

– Des del consistori es vol remarcar que la sentència del jutjat contenciós-administratiu número 3 de Barcelona no és ferma i s’interposarà un recurs d’apel·lació davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (termini 18 de març).

-El consistori posa de manifest que el que està en discussió és un tema jurídic com és la vigència del tràmit d’audiència que estableix un reglament que data de l’any 2001 i que des de l’Ajuntament es considerava que no era d’aplicació. Des del consistori es va demanar assessorament al departament jurídic de la Diputació de Barcelona que també ho va interpretar en el mateix sentit.

-També es vol puntualitzar que la sentència desestima la petició de Sorea de ser declarada l’adjudicatària del concurs.

-Finalment el despatx d’advocats que representen els interessos de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet confien que el recurs d’apel·lació serà estimat pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

ca Català
X