Mouad El Alovi Hajjari es proclama guanyador de la Nit de l’Esportista de Sant Vicenç de Castellet

Mouad El Alovi Hajjari s’ha proclamat guanyador de la Nit de l’Esportista de Sant Vicenç de Castellet. Esportista del Club Kick-Boxing Pugnator Castellet va proclamar-se Campió de Catalunya de Classe E en menys de 75 quilos. Jesús Gordo, del Club Taekwondo Castellet, i Marc Caro, del Club Bàsquet Castellet, han estat finalistes de la categoria millor esportista sènior. La vetllada distingeix els esportistes de diferents edats i disciplines del municipi que han protagonitzat una temporada destacada.

 

Més reconeixements

Toni Morilla Plana, jugador del Club Futbol Castellet des del 1978 fins a l’actualitat, ha rebut el premi al millor esportista veterà, mentre que en categoria promesa (de 12 a 17 anys) el reconeixement ha estat per al jugador del Club Esquaix Atlètic Castellet, Sergi Garcia, que ha tingut un paper destacat en el campionat de Catalunya en pista coberta i a l’aire lliure.

 

Quant a la categoria infantil (menors de 12 anys), el jurat ha reconegut el nedador del Club Natació Castellet Pol Badenes, mentre que Levi Zhou i Júlia Sala han estat finalistes. La Nit de l’Esportista també ha distingit José Manuel Flores com a millor entrenador per la seva tasca a la banqueta del Club Esportiu Futsal Santvicentí en categoria benjamí, que també ha estat distingit com a millor equip de la temporada 2017-2018. Finalment la millor entitat ha estat el propi Club Esportiu Futsal Vicentí en una temporada en què va sumar molts èxits esportius.

 

La Nit de l’Esportista s’ha tancat amb al lliurament de distincions a altres persones que també fomenten l’activitat esportiva al municipi.

ca Català
X