‘Castellet Beer’ fusiona gastronomia, moda i oci el primer cap de setmana d’octubre a Sant Vicenç de Castellet

El primer cap de setmana d’octubre arriba a Sant Vicenç de Castellet l’esdeveniment Castellet Beer que agafa el relleu del Carpe Birrem estrenat amb èxit l’any passat. La proposta fusionarà gastronomia, moda i oci els dies 5, 6 i 7 d’octubre al porxo de Cal Soler amb un nou enfoc per posar en valor el municipi. L’esdeveniment comptarà amb una àmplia oferta de productors artesans de cervesa, foodtrucks d’arreu del país i música en directe.

 

Més comerç

El Castellet Beer donarà major protagonisme al comerç local en aquesta segona edició. Els establiments del municipi comptaran amb un espai propi en format de market per exposar i vendre els seus productes. Dissabte a la nit el Racó de la Moda esdevindrà una gran passarel·la que ensenyarà les novetats de la temprada de tardor-hivern.Where to buy fake rolex in ny? I thought about this zegarki repliki. in better – quality wigs online, the hair has had the least processing, color treatments and will not include silicone additives used to make the hair softer . Who makes the best square diamond painting kits? Important link full drill diamond painting.

 

L’esdeveniment també potenciarà les activitats per al públic infantil amb inflables, tallers i espectacles d’animació. El Castellet Beer començarà el divendres 5 d’octubre a la tarda i continuarà dissabte, fins diumenge al vespre.

ca Català
X