L’Escola Municipal de Música participa a l’espectacle d’Odd Beatles Band i Llibert Fortuny en un Teatre Kursaal ple a vessar

El passat diumenge l’espectacle d’Odd Beatles Band i el saxofonista Llibert Fortuny va omplir la sala gran del Kursaal de la música dels Beatles en un format jazzístic, acompanyats d’una secció de vents i també per un gran cor de més de 100 persones.

Aquesta gran coral va ser formada per a l’ocasió gràcies a la col·laboració de tres escoles de música: l’Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet, l’Escola Municipal de Música d’Artés i l’Esclat Música de Manresa.

L’espectacle va fer vibrar tot el teatre Kursaal a ritme de la música dels Beatles, amb arranjaments de David Martell, i amb els músics Xevi Camp a la bateria, Pere Barrera al baix, Elisabet Soler a la veu, una secció de vents formada  per David Ges, Joan Ramon Quirante, i Joan Fons, i amb la col·laboració especial del saxofonista d’avantguarda Llibert Fortuny.

Els alumnes participants al cor van poder viure en primera persona un espectacle professional del qual segur que en van aprendre molt, en una ocasió irrepetible.

ca Català
X