L’Escola FEDAC presenta la jornada de donació de sang d’aquest divendres

El proper divendres 29 de de març els alumnes de 3r d’ ESO de l’escola de FEDAC Sant Vicenç portarem a terme la tercera campanya de donació de sang. Una representació dels alumnes han visitat l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet per explicar els detalls de la iniciativa. Aquest projecte va lligat a un ABP que estan treballant al centre durant aquests dies. Els alumnes es divideixen en tres equips:  els creatius, que són els encarregats de fer els logos i tot el que forma part de la publicitat, els científics, que organitzen jocs científics i educatius amb el propòsit de conscienciar els més petits de l’escola de com n’és d’important donar sang  i, finalment, hi ha el grup dels periodistes, encarregats de la difusió del projecte per aconseguir el màxim de donants.

 

De 9 a 13.30

Les extraccions de sang es realitzaran a les mateixes aules del centre escolar, concretament, a les de 3r d’ESO.  L’horari serà de 9.00 a 13.30 hores. És important col·laborar-hi, ja que fan falta 1.000 donacions de sang diàries per poder atendre les necessitats dels malalts de Catalunya. En aquest projecte, compten amb el suport del Banc de Sang que centralitza les donacions  de tot Catalunya i les distribueix als hospitals.

Els alumnes de 3r i tota l’escola  agraeixen per avançat la vostra col·laboració i  participació  per tal d’aconseguir el màxim de donants per aquest projecte.

ca Català
X