A punt el dispositiu de votació de la jornada electoral del 14 de febrer a Sant Vicenç de Castellet

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ultima els detalls del dispositiu de votació de la jornada del 14 de febrer, dia en què se celebraran eleccions al Parlament de Catalunya. El canvi més significatiu és el trasllat d’un dels dos col·legis electorals de què disposa el municipi. Totes les persones que habitualment votaven a l’Escola Sant Vicenç ho hauran de fer al Pavelló Municipal el 14 de febrer en un espai més ampli per evitar aglomeracions i facilitar les votacions. El nou col·legi electoral mantindrà les mateixes set meses electorals i la distribució habitual.

 

Una nova mesa

El col·legi electoral de l’Institut Castellet es mantindrà, però canviarà el punt de votació que serà a l’espai de gimnàs, més gran que el punt habitual. A més, s’ampliaran les meses electorals que passaran de quatre a cinc per facilitar el recompte de les votacions.

 

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha acordat tots aquests canvis amb la Junta Electoral amb l’objectiu de garantir totes les mesures de seguretat i prevenció en una jornada excepcional a conseqüència de la situació de pandèmia. El consistori recorda a tota la ciutadania la importància de respectar les mesures, també les franges horàries de votació i remarca que el vot per correu es pot demanar fins al 5 de febrer a través d’internet o bé a qualsevol oficina de Correus.

ca Català
X