L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’adhereix a la carta que demana la millora dels serveis bancaris per a les persones grans

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’adhereix a la carta de denúncia i peticions de millora dels serveis bancaris impulsada pel Consell de les Persones Grans del Bages, que pertany al Consell Comarcal del Bages. La carta Denúncia i peticions de millora del servei bancari demana que l’atenció personalitzada a les persones grans que ho necessitin es mantingui durant tot l’horari en què les oficines obren i que es regularitzi una normativa més justa i solidària i que es doni servei als veïns i veïnes dels municipis que s’han quedat sense sucursal bancària. En l’escrit es posa de manifest la deshumanització de l’atenció a aquest col·lectiu i es reclama que les entitats bancàries facilitin una atenció personalitzada.

 

Recollir adhesions

La carta s’adreça a les direccions generals dels bancs, al Banc d’Espanya i a l’Associació Espanyola de Banca i a les administracions públiques, entre les quals la Generalitat, el Parlament de Catalunya, el Govern espanyol, els grups parlamentaris i el Congrés dels Diputats. L’escrit també s’ha fet arribar al Síndic de Greuges i el Defensor del Pueblo. En paral·lel, continua una campanya per recollir el màxim nombre d’adhesions possibles i ja ha rebut una quarantena de suports.

ca Català
X