L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’adhereix a la campanya ‘Si nou veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle’

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat l’adhesió a la campanya “Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle”, que promou el Consell de l’Audiovisual de Catalunya, la Secretaria d’Esports del Govern de la Generalitat, l’Institut Català de les Dones, i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

 

En el marc del 8 de març

Des de la regidoria d’Igualtat es va considerar important “ara que s’acosta la data del 8 de març, dia internacional de les dones, adherir-nos a aquest manifest”. L’objectiu de la campanya és promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l’esport femení i posicionar-lo com un contingut d’interès i capaç d’atraure grans audiències.

 

El consistori fa una crida i anima totes les entitats esportives del municipi a fer difusió de la campanya i ajudar a fer-la més visible, especialment en infants i adolescents, ja que massa sovint només tenen com a referents esportistes masculins. En aquest sentit, dissabte en el marc de la Setmana de les Dones es disputarà un partit de futbol femení entre el Futbol Club Sant Vicenç i la Unió Esportiva Castellar.

 

A continució podreu llegir el dictamen de l’adhesió que va passar pel ple el passat dimecres, 28 de febrer.

Adhesió campanya

ca Català
X