L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet realitza quatre contractacions en el marc dels Plans d’Ocupació de la Diputació

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha incorporat quatre persones de manera temporal en el marc dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona aquest mes de juliol. Dues contractacions tenen una durada de sis mesos i responen a perfils de persones auxiliars administratives. Desenvolupen la seva feina a l’OAC de l’Espai Impuls SVC, en què assessoren i informen sobre el Pla de Reactivació Econòmica i Social ReiniciemSVC, i a l’àrea de Territori i Desenvolupament.

 

Manteniment zona esportiva

I els altres dos contractes són de quatre mesos per professionals peons de manteniment per a l’àrea esportiva. Reforçaran la feina que es realitza actualment al Pavelló i a la zona de la piscina.

 

A través d’aquestes quatre incorporacions s’ha cobert el pressupost de 38.000 euros del programa complementari de Millora de l’Ocupabilitat dels Plans d’Ocupació de la Diputació de Barcelona aquest 2020 a Sant Vicenç de Castellet.

ca Català
X