L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet homenatja el Club Hoquei Castellet, que ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana

Aquest dilluns al vespre la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha estat l’escenari de l’acte de reconeixement al primer equip del Club Hoquei Castellet, que aquesta temporada ha aconseguit l’ascens a Primera Catalana. Jugadors i tècnics han rebut una camiseta commemorativa que, de manera simbòlica, ha entregat el regidor d’Esports, Toni Calveras, a la presidenta de l’entitat, Elsa Sánchez.

 

Jugadors formats a casa

El mèrit del club és més gran si es té en compte que l’equip està format íntegrament per jugadors sorgits de la pròpia entitat. La plantilla, que s’ha proclamat guanyadora del grup A de Segona Catalana, està formada per Ivan Antolín, Albert Ávila, Maiol Giralt, Marçal Giralt, Jan Casas, Marc Garcia, Armand Guàrdia, Dani Nieto, David Giménez i Biel Bricollé. Des de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet s’ha volgut reconèixer la trajectòria de l’equip i desitjar tota la sort en la propera temporada 2019-2020.

 

ca Català
X