L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet fa un balanç positiu de la primera setmana del curs escolar

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet fa un balanç positiu de la primera setmana del curs escolar 2020-2021. El consistori vol agrair la ingent tasca dels equips directius dels centres educatius que durant tot l’estiu han treballat per tenir les escoles a punt aquest mes de setembre. Un agraïment que també fa extensiu al personal docent i no docent dels centres que s’han adaptat al context actual amb l’acompanyament dels serveis tècnics i la brigada municipal.

 

Evolució progressiva

El consistori constata que les aglomeracions del primer dia, coincidint amb les entrades i sortides a les escoles, s’han corregit i la majoria de famílies respecten les recomanacions sanitàries. L’Ajuntament reitera que tots els centres educatius del municipi són llocs segurs des del punt de vista sanitari.

 

També es posa en valor que es manté un contacte permanent amb el Centre d’Atenció Primària per part dels centres educatius. El consistori analitza en tot moment les situacions de cada centre i s’analitzaran les peticions que han aportat algunes famílies per millorar aspectes concrets del funcionament dels protocols de prevenció i seguretat.

 

Màxima col·laboració

L’Ajuntament continua demanant la col·laboració de les famílies en l’acompanyament dels infants en les entrades i sortides i insisteix a ser molt curosos en el compliment dels compromisos signats amb els centres en el sentit de fer-se responsables i estar al cas de l’estat de salut dels infants i dels possibles símptomes de risc.

ca Català
X