L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet exigeix més competències per fer front a les ocupacions de caràcter delinqüencial

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet exigeix més competències i canvis legislatius i reitera el sentiment d’impotència per fer front a les ocupacions de caràcter delinqüencial al municipi que es produeixen en habitatges buits de bancs i grans tenidors. El darrer episodi ha tingut lloc aquesta nit amb l’ocupació d’un pis buit del carrer Bisbe Perelló. La Policia Local i Mossos han intentat durant tot el matí fer fora de l’immoble les persones que l’han ocupat de manera il·legal.

 

Rebuig frontal

L’Ajuntament expressa el seu rebuig frontal a les ocupacions de caràcter delinqüencial i demana canvis legislatius i més competències per poder afrontar una problemàtica que sobrepassa les capacitats dels ajuntaments. En aquest sentit, els propers dies convocarà una nova reunió amb Interior i Mossos d’Esquadra, els municipis del Bages Sud, Consell Comarcal del Bages i la delegada del Govern a la Catalunya Central per buscar solucions a la problemàtica de les ocupacions.

ca Català
X