L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrena dos itineraris per promoure els desplaçaments a peu a l’escola

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estrena aquesta tardor dos itineraris per fomentar els desplaçaments a peu als centres educatius públics del municipi. El programa Bus a Peu comptarà amb la participació de monitors i monitores que acompanyaran l’alumnat que es desplaça caminant cada matí a les escoles Sant Vicenç i Puigsoler. La iniciativa neix a partir d’una proposta del Pla Local de Salut aprovat l’any passat i ha estat impulsada per les regidories de Salut i Ensenyament.

 

Autonomia, salut i educació viària

El programa potencia l’autonomia dels nens i nenes, contribueix en la seva educació viària, promou l’activitat física i ajuda a reduir el volum d’automòbils i persones que s’acumulen als entorns de les escoles del municipi.

 

Dues línies

L’Ajuntament ha establert dues línies que enllaçaran a les escoles Sant Vicenç i Puigsoler, respectivament. El recorregut a peu de la línia vermella sortirà de la plaça Espanya a les 8.20 cada matí i arribarà a l’escola Puigsoler deu minuts abans de les 9 del matí. L’itinerari passarà pels carrers Eduardo Peña, Bisbe Perelló i Sant Joan de Dalt. La línia blava sortirà de la plaça Catalunya a les 7.50 del matí i continuarà el seu recorregut fins a l’escola Sant Vicenç quan deu minuts abans de dos quarts de 9 del matí. Recorrerà els carrers Llibertat, la plaça del Pi i la plaça de l’Ajuntament.

 

El servei és diari i s’adreça a tot l’alumnat de primària de les escoles Sant Vicenç i Puigsoler i per inscriure’s només cal omplir un formulari que es podrà obtenir als propis centres educatius i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.

 

Sessió informativa

L’Ajuntament ha organitzat una sessió informativa telemàtica aquest dijous 12 de novembre per explicar els detalls del projecte que es podrà seguir a través d’aquest enllaç a partir de les 17.00 hores.

ca Català
X