L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet estableix quatre torns per als abonaments de la temporada d’estiu de les piscines municipals

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet establirà quatre torns per als abonaments de la temporada d’estiu a les piscines municipals amb la voluntat d’evitar aglomeracions. El consistori es mantindrà en tot moment atent a les directrius de les autoritats sanitàries i establirà l’aforament a un màxim de 525 persones. Les piscines obriran a partir de l’1 de juliol de 9 a 14h i de 15 a 20h i cada migdia es desinfectaran.

 

Descompte del 35%

Els abonaments tindran un descompte del 35% respecte els preus anunciats a principis de maig i s’establiran quatre torns, dos en horari de matí i dos en horari de tarda. En horari de matí es podrà optar per l’abonament dels dilluns, dimecres i divendres o bé per l’opció d’utilitzar les instal·lacions els dimarts, dijous i dissabtes. S’establirà el mateix sistema per als abonaments de tarda amb les dues opcions idèntiques pel que fa als dies d’ús. L’accés dels diumenges serà lliure per a tots els carnets de temporada, respectant els torns de matí o tarda corresponents, però es limitarà l’entrada a un màxim de 525 persones. En paral·lel, cada dia també es posaran a disposició del públic un màxim de 25 entrades individuals, el preu de les quals també s’ha reduït un 35%.

 

Informació i venda

L’Ajuntament establirà a partir d’aquest dimecres un nou punt informatiu específic per tramitar els abonaments de la temporada d’estiu al Pavelló i descongestionar l’OAC i l’Espai Impuls SVC. S’atendrà el públic de 9 a 13h i de 15 a 18h a través de l’accés lateral del recinte esportiu i el pagament dels abonaments s’haurà de fer amb targeta de crèdit.

 

Preus abonaments temporada

-De 0 a 2 anys: gratuït

-De 3 a 17 anys: 15 euros

-De 18 a 59 anys: 25 euros

-Majors de 60 anys: 8,50 euros

Es mantenen els descomptes per a famílies nombroses i monoparentals i per a persones amb una discapacitat del 65% o més.

 

Preus de les entrades de dia

-De 0 a 2 anys: gratuït

-De 3 a 17 anys: 2 diari / 2,60 euros festiu

-De 18 a 59 anys: 3,30 euros diari / 5 euros festiu

-Majors de 60 anys: 1,30 euros diari / 2 euros festiu

Els descomptes per a grups desapareixen.

ca Català
X