L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet convertirà el centre en una illa de vianants aquest Nadal

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet convertirà el nucli comercial en una gran illa de vianants aquest Nadal. Les mesures per afavorir la mobilitat a peu començaran aquest dissabte amb el carrer Gran tallat al trànsit, mentre que la plaça Clavé i la resta de carrers adjacents es mantindran sense restriccions. Situació que es repetirà dissabte de la setmana vinent.

 

Plaça Clavé

Diumenge el tall s’estendrà a la plaça Clavé coincidint amb els actes de La Marató que inclouran en aquest espai una xocolatada, mostra de balls del gimnàs municipal, l’actuació del Centro Cultural Andaluz i una ballada de country, entre d’altres.

 

El tall de trànsit a la plaça Clavé es mantindrà el diumenge 22 de desembre coincidint amb la Fira de Nadal.

 

Entrades de Cap d’Any a la venda

Aquesta setmana l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha posat a la venda les entrades per a la Festa de Cap d’Any al Pavelló. La vetllada comptarà amb l’actuació del grup de versions bagenc Zàping i la sessió del DJ DJENKA. Les entrades anticipades es poden adquirir a l’OAC a un preu d’11,25 euros (amb consumició inclosa), mentre que a guixetes tindran un preu de 15 euros. Els menors de 16 anys hauran d’entrar amb la mare o el pare o el tutor legal.

ca Català
X