L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’Agència de l’Habitatge es coordinen per evitar ocupacions als pisos de lloguer social gestionats per la Generalitat

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya han decidit coordinar esforços i treballar de manera conjunta per evitar ocupacions als pisos que gestiona la Generalitat al municipi. En el marc d’una reunió celebrada la setmana passada, promoguda des del consistori, es van tractar les ocupacions conflictives en pisos de lloguer social que la Generalitat té a Sant Vicenç de Castellet.

 

Processos judicials

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya va informar l’Ajuntament que manté oberts diferents processos judicials en espera de sentències que determinin els  desallotjaments corresponents. Durant la reunió també es va acordar fer una inspecció conjunta a tots els habitatges de lloguer social de la Generalitat al municipi per detectar si hi ha noves ocupacions de caràcter conflictiu per iniciar els tràmits per denunciar-les.

 

Pisos de lloguer social a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

En el marc de la trobada també es va plantejar avançar pel que fa al projecte de rehabilitació de l’antiga caserna de la Guàrdia Civil que planteja transformar-la en pisos de lloguer social. En un projecte que implica l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, l’Institut Català del Sòl i el propi Ajuntament, el consistori va demanar poder gestionar un dels pisos que acollirà l’antiga caserna directament per destinar-lo a situacions excepcionals i d’emergència social.

ca Català
X