L’Ajuntament aprova el cartipàs municipal

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet ha aprovat el cartipàs municipal per al mandat actual en què l’alcaldessa Adriana Delgado assumirà les regidories d’Urbanisme, Recursos Humans i Organització i Comunicació i Imatge. Delgado compatibilitzarà la feina de secretaria quarta del Parlament de Catalunya amb l’Ajuntament i no tindrà cap retribució per la seva dedicació al capdavant del consistori. L’equip de Govern ha aprovat que tots els regidors i regidores amb responsabilitats passaran a cobrar per dedicació en comptes d’indemnització, tal i com recomana l’Oficina Antifrau de Catalunya.

 

Distribució de les regidories

El regidor Josep Martí assumirà les regidories de Serveis Municipals, Esports i Seguretat Ciutadana, mentre que les àrees d’Administració i Cultura comptaran amb el regidor Jordi Palma. La regidora delegada de Participació Ciutadana, Turisme i Comerç i Igualtat serà Sílvia Oliveras.

 

Per la seva part, Gisela Pascual és la nova regidora de Medi Ambient i de Joventut. El cartipàs es completa amb les regidories d’Hisenda, Gent Gran i Salut (Míriam Rubio) i de Promoció Econòmica (Isabel Pérez). Finalment, el cartipàs es completa amb la presència de Joan Baptista Costa, que assumirà les àrees de Benestar Social i Ensenyament.

ca Català
X