L’AECC-Catalunya Contra el Càncer al Bages continua oferint els serveis d’atenció social i atenció psicològica

L’AECC-Catalunya Contra el Càncer al Bages continua oferint els serveis d’atenció social i atenció psicològica. Serveis que com a conseqüència de la situació actual es presten de manera telemàtica a tots els pacients i familiars que ho necessitin.

 

Nou servei de dol

En paral·lel, s’ha posat en marxa un nou servei d’Atenció al Dol que des de l´AECC s’ofereix a tota la població en general, en aquests temps convulsos pels que estem passant i en els quals hi ha moltes persones que han perdut un ésser estimat i no estan podent dur a terme un procés de dol amb normalitat, sinó que l´han de fer en solitari, sense amics ni família a prop, sense poder-se acomiadar i privats del suport necessari per a superar la pèrdua. Es per això que posem l’equip de professionals al servei de totes aquestes persones, independentment de la malaltia que hagi patit el seu familiar,  per acompanyar-les en aquest procés de dol i ajudar a fer-lo d´una manera menys traumàtica.

 

Informació de servei

Es pot consultar tota la informació de com accedir a aquest servei completament gratuït a la pàgina web https://www.aecc.es/es/atencion-duelo o al telèfon 900 100 036 (operatiu 24 hores al dia, 365 dies a la setmana).

ca Català
X