La Policia Local de Sant Vicenç de Castellet i els Mossos d’Esquadra detenen tres persones que intentaven entrar a un comerç

La col·laboració ciutadana va permetre a la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet i als Mossos d’Esquadra de l’ABP Bages detenir tres persones la matinada de diumenge a dilluns quan intentaven accedir per la força a un establiment comercial del municipi. Els fets van passar al carrer de l’Enginyer Llansó després que un veí alertés la Policia Local al detectar tres persones que forçaven la porta d’una botiga especialitzada en la venda de bicicletes.

 

Els agents de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet es van desplaçar de seguida al lloc dels fets i van poder detenir els presumptes autors de l’intent de robatori als carrers de l’entorn en una actuació conjunta amb els Mossos d’Esquadra.

 

Els presumptes autors van forçar el pany de l’establiment, tot i no accedir-hi i també havien fet el pont a una furgoneta estacionada davant de la botiga amb la presumpta intenció de carregar-hi les bicicletes.

 

Els tres homes detinguts van passar a disposició judicial ahir, han quedat en llibertat i estan pendents de judici per un intent de robatori.

ca Català
X