La deixalleria obrirà a partir d’aquest dimecres amb horari reduït i només per a activitats econòmiques

La deixalleria municipal de Sant Vicenç de Castellet tornarà a obrir a partir d’aquest dimecres però limitarà el seu ús a activitats econòmiques.  En concret, funcionarà els dimarts i dijous de 17.30 a 19.00 hores i els dimecres i divendres de 12.30 a 14.00 hores. Els caps de setmana estarà tancada i en les franges horàries que estigui oberta es limitarà l’aforament a un màxim de dues persones de manera simultània. Es recomana als usuaris que portin mascareta i guants per accedir a la instal·lació.

 

L’obertura al públic haurà d’esperar

L’obertura al públic general haurà d’esperar unes setmanes més. La venda de compost o l’aportació dels residus per part dels veïns i veïnes queda restringida encara. Pel que fa al segellat de les targes per a la bonificació de les taxa d’escombraries, el termini s’amplia fins al 31 de maig i davant de qualsevol dubte podeu trucar a l’Ajuntament (93 693 06 11) i us explicarem els detalls perquè us pugueu beneficiar de les bonificacions.

 

Decisió comarcal

El Consorci del Bages per a la Gestió de Residus ha pres la decisió de fer aquesta primera fase de reobertura molt limitada de les deixalleries per atendre les necessitats de les activitats econòmiques que ja han tornat a la seva activitat habituals fa uns dies. Però es mantenen tancades als particulars d’acord amb l’estat d’emergència actual i les recomanacions de confinament i de sortir de casa només per a activitats imprescindibles.

 

Finalment, el Consorci i l’Ajuntament fan una crida a la col·laboració de la ciutadania per evitar abandonament de voluminosos a la via pública i demana que aquests objectes es guardin a casa fins que tornin a obrir les deixalleries o es reprengui el servei de recollida de voluminosos porta a porta.

ca Català
X