La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet repartirà més de 500 quilos de caramels

Sant Vicenç de Castellet es prepara per viure la Cavalcada de Reis del proper diumenge 5 de gener. La comitiva reial serà especial aquest any perquè, per primera vegada a la història, el municipi comptarà amb un rei Baltasar d’origen senegalès. Aquesta novetat és fruit de l’acord de l’Associació Cavalcada de Reis amb l’Associació de Fraternitat, formada per persones senegaleses establertes a Sant Vicenç de Castellet. L’entesa s’emmarca en la campanya Un Baltasar de veritat que impulsa el col·lectiu Casa Nostra Casa Vostra arreu del país.

 

El recorregut

La comitiva reial repartirà més de 500 quilos de caramels al seu pas per Sant Vicenç de Castellet i incorporarà un total de sis carrosses. Ses Majestats els Reis d’Orient arribaran a dos quarts de 7 de la tarda i entraran al municipi des del pont d’accés a Sant Vicenç de Castellet. Travessaran el municipi passant per l’avinguda Secretari Canal fins arribar al Bar Ramoneda. Des d’aquí faran mitja volta i tornaran al centre del poble fins arribar a la plaça Clavé on es farà el final de festa amb la participació dels romans i la salutació de Ses Majestats a dos quarts de 9 del vespre.

 

La Cavalcada de Reis és organitzada per l’Associació Cavalcada de Reis i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet.

 

ca Català
X