La Cavalcada de Reis de Sant Vicenç de Castellet estrena noves coreografies dels romans

Sant Vicenç de Castellet ultima el detalls de la Cavalcada de Reis del proper dissabte 5 de gener. La comitiva estrenarà aquest any noves coreografies dels romans i també una nova distribució dels patges reials que acompanyaran les carrosses de Melcior, Gaspar i Baltasar en el seu recorregut per al poble. La Cavalcada repartirà uns 500 quilos de caramels i comptarà amb la participació de sis carrosses.

 

El recorregut

L’arribada de Ses Majestats serà a dos quarts de 7 de la tarda des del pont d’accés al municipi. La comitiva reial continuarà cap als carrers Gran, Sant Joan i Eduardo Peña fins a la Bòbila en què hi haurà una aturada al Bar Ramoneda. La Cavalcada reprendrà el recorregut cap a l’avinguda Secretari Canal, carrer Creixell i la plaça Clavé on és previst el final de festa a dos quarts de 9 del vespre.

 

La Comissió de la Cavalcada també proposa que els Reis visitin les cases del poble per entregar els regals als nens i nenes de manera personalitzada. Totes les persones interessades poden demanar informació en el marc de les visites del patge reial els dies previs a la Cavalcada.

 

Consulteu les recomanacions de seguretat i d’autoprotecció i les restriccions de trànsit publicades a la pàgina web de la Policia Local de Sant Vicenç de Castellet .

ca Català
X