La Biblioteca Salvador Vives Casajuana es prepara per a l’obertura

La Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet està treballant per poder obrir les seves portes el més aviat possible sempre garantint la seguretat dels usuaris i treballadors de la biblioteca.

A causa de la situació  excepcional produïda per la pandèmia de la Covi19 la Biblioteca està elaborant un protocol per garantir la seguretat en les diferents fases del desconfinament en  coordinació amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament.

 

En aquesta fase1 es podrà:

  • Fer préstec amb cita prèvia trucant al telèfon de la biblioteca o enviant un missatge de correu electrònic.
  • Fer retorn dels documents a la bústia.

 

En aquesta fase1 no es podrà accedir  la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc es  podran utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari. Només es permetrà l’accés al vestíbul.

 

La Biblioteca ha renovat la data de retorn de tots els  documents que els usuaris tenen en préstec fins el 31 de juliol per garantir un retorn dels documents  sense provocar  aglomeracions. També s’ha ampliat també el termini per recollir les reserves fins el 22 de juny.

 

L’equipament recorda que durant aquests dies i com sempre es pot gaudir dels serveis de préstec digital de l’eBiblio, llibres, revistes i pel·lícules, així com els continguts de la biblioteca Virtual i les activitats virtuals.

 

Activitats a través d’internet

La Biblioteca de Sant Vicenç de Castellet ha anat oferint activitats virtuals pels seus usuaris durant tot el temps del confinament. Les properes activitats virtuals programades de la biblioteca són:

  • 26 de maig: Hora del conte: El conte de les Gitanes. 17:30 https://www.facebook.com/bibliotecadesantvicens
  • 27 de maig: Anem a veure món: “Descobrint Filipines” a càrrec de Teresa Dolç i Joan Bizarro. https://www.facebook.com/bibliotecadesantvicens
  • 28 de maig: Hora del conte amb en Carles Cuberes Contes d’aquí i d’allà al Live del perfil d’Instagram de la biblioteca a les 17:30 h. @bibliotecasvcastellet
  • 28 de maig Club de Lectura Infantil virtual a les 17:30 h
  • Exposició Virtual: Punts de llibre de sant Jordi

http://peopleartfactory.com/g/14510

Totes les activitats virtuals les trobareu a les xarxes de la biblioteca:  Facebook @bibliotecadesantvicens, Twitter @bstvicenscsvc i Instagram @bibliotecasvcastellet

 

Serveis no presencials:

  • Lectures per telèfon. Oferim un servei personalitzat a aquelles persones que ho sol·licitin per telèfon. Els truquem i els hi fem una lectura en veu alta.
  • Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics

 

Per garantir les seguretat higiènica serà obligatori l’ús de mascareta a la biblioteca, mantenir la distància de dos metres i la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic. L’aforament serà limitat i amb  cita prèvia a través del telèfon 93 833 08 56 o el correu electrònic b.st.vicensc.svc@diba.cat

 

 

 

ca Català
X