Inscripcions gratuïtes per participar a la visita guiada al Parc Ambiental de Bufalvent

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet organitza una visita ciutadana gratuïta a les instal·lacions del Parc Ambiental de Bufalvent, a Manresa, aquest proper dissabte 8 de febrer. L’activitat és gratuïta i inclou el viatge d’anada i tornada en autocar.

 

Visita divulgativa

El Parc Ambiental de Bufalvent és on van a parar part dels nostres residus i és molt interessant veure com es gestionen i quin tractament se’ls fa. D’aquesta manera, podrem participar més activament en la presa de decisions com a ciutadans, actuar en la mesura de les nostres possibilitats en la reducció de la generació de residus i en la disminució de l’impacte ambiental de les nostres activitats quotidianes. La visita consistirà en una presentació a l’aula ambiental, una visita en autobús per les instal·lacions on es podrà veure la planta de transferència on arriben els envasos i el vidre, les basses dels lixiviats, la torxa i motor del biogàs, les basses de pluvials, les barraques de vinya restaurades, el camp solar, el bosc i els animals que hi pasturen: el ruc i els cavalls. Finalment, s’arribarà a la planta de compostatge per explicar el seu funcionament i les propietats del compost. La visita s’acabarà amb una exhibició de falconeria.

 

Inscripció prèvia gratuïta

Les inscripcions s’han de fer a l’OAC o bé a través d’aquest enllaç. La sortida serà a les 10 del matí des de la plaça del Pi. La tornada serà a la 1 del migdia.

ca Català
X